Bent u op zoek naar de perfecte muziek voor uw bruiloft?

Saxperience is bij uitstek de ideale oplossing voor uw zoektocht naar de perfecte muziek voor uw bruiloft! Heerlijke soulvolle Ibiza lounge met live saxofonist terwijl uw gasten binnenlopen en alvast in de juiste sfeer komen met een drankje en een hapje. Langzaamaan wordt het feest opgebouwd met wat meer up-tempo nummers zorgvuldig gekozen door de dj, dan een openingsdans met uw favoriete nummers, en dan vervolgens uren lekker dansen op welke muziek u ook maar wenst! Dat klinkt toch als een heerlijk feest? Saxperience is gespecialiseerd in bruiloften en biedt u verschillende opties voor u! Alles op maat en in overleg.

Waarom Saxperience?

Waarom Saxperience is de vraag. Nou, laten we hier duidelijk in zijn: er zijn eindeloos veel redenen te geven waarom Saxperience op uw event zou moeten staan! De perfecte sfeer, de extra beleving die u uw gasten biedt, een geweldige saxofonist die overal op mee speelt, professioneel geluidsysteem, met zorg samengestelde muziek, optionele ervaren top DJ om er een echt dansfeest van te maken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Laten we de meest in het oog springende voordelen even op een rijtje zetten:

  1. Live top saxofonisten & ervaren DJ’s
  2. Al vanaf €499,- een compleet live entertainment pakket
  3. Entertainment op maat, u bepaalt!
  4. Mobiel, flexibel en betaalbaar
  5. Uitsluitend professionele apparatuur

Mocht u nog niet overtuigd zijn dat Saxperience op uw feest de ideale toevoeging is, neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen wij de laatste twijfels voor u wegnemen. Kijk op onze contact pagina hoe u ons het beste kunt bereiken!

Boek nu ook Saxperience voor uw event! Gebruik hiervoor de DIRECT BOEKEN knop hierboven of klik op deze link. Saxperience is een concept van saxofonist Rens van der Burg, beter bekend als Saxisme.

Muziek bruiloft - Saxofonist Rens van der Burg