Saxofonist of DJ met Saxofonist gezocht?

Saxofonist of DJ met Saxofonist gezocht? Tegenwoordig is het helemaal hip, een saxofonist en een DJ op uw event. De combinatie van een live saxofonist met de heerlijke soulvolle lounge muziek uit de speakers doen u wanen alsof u op een terras op Ibiza zit. Hét gevoel van de zomer, nu ook op uw event, feest of huwelijk! Uw gasten zullen optimaal genieten van deze perfecte combinatie, die al jaren zijn eigen succes heeft bewezen! De DJ’s en saxofonisten van Saxperience hebben jarenlange ervaring met dit concept waardoor wij u de perfecte lounge experience kunnen garanderen. Wilt u er meer muzikanten aan toe voegen, geen enkel probleem! Wij kennen bijna alle professionele muzikanten in Nederland die deze sfeer perfect voor u neer kunnen zetten. Neem contact met ons op om alle wensen door te spreken!

Waarom Saxperience?

Waarom Saxperience is de vraag. Nou, laten we hier duidelijk in zijn: er zijn eindeloos veel redenen te geven waarom Saxperience op uw event zou moeten staan! De perfecte sfeer, de extra beleving die u uw gasten biedt, een geweldige saxofonist die overal op mee speelt, professioneel geluidsysteem, met zorg samengestelde muziek, optionele DJ om er een echt dansfeest van te maken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Laten we de meest in het oog springende voordelen even op een rijtje zetten:

  1. Live top saxofonisten & ervaren DJ’s
  2. Al vanaf 499,- een compleet live entertainment pakket
  3. Entertainment op maat, u bepaalt!
  4. Mobiel, flexibel en betaalbaar
  5. Uitsluitend professionele apparatuur

Mocht u nog niet overtuigd zijn dat Saxperience op uw feest de ideale toevoeging is, neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen wij de laatste twijfels voor u wegnemen. Kijk op onze contact pagina hoe u ons het beste kunt bereiken! Saxofonist of DJ met Saxofonist gezocht? Saxperience biedt de oplossing!

Boek nu ook Saxperience voor uw event! Gebruik hiervoor de DIRECT BOEKEN knop hierboven of klik op deze link. Saxperience is een concept van saxofonist Rens van der Burg, beter bekend als Saxisme.

Saxofonist Rens van der Burg - Saxisme