Maatwerk

Saxperience is maatwerk, afgestemd op uw event. Of uw event nou in uw winkel, buiten, op het dakterras, in de tuin of in een oude kerk is; 1 uur duurt en een knallende live-act nodig heeft, of dat u juist 5 uur lang sfeervolle achtergrond muziek wenst. Geen probleem! Wij zorgen voor de optimale invulling. Kortom, alles kan!

Entertainment pakket

Vooraf bespreken we uitgebreid uw wensen en komen we tot een Entertainment pakket dat uw event, feest of bijeenkomst tot een absoluut succes maakt. Het is ook mogelijk om Saxperience uit te breiden met een extra act. Denk hierbij aan een DJ, violist, zanger(es), toetsenist, gitarist of percussionist. Saxperience kan dan, samen met de door u uitgekozen act, het optreden voor u invullen voor een onvergetelijke ervaring!


Saxperience - Saxofonist Rens van der Burg

Saxperience is zeer geschikt om in te zetten voor een groot aantal soorten events:

  • Beurzen & bijeenkomsten
  • Speciale openingsdagen winkel (Pasen, Pinksteren, Kerst etc.)
  • Bedrijfsborrels & receptie
  • Muziek bruiloft & entertainment bruiloft
  • Opening nieuw pand / opening kantoor
  • Bedrijfsfeest
  • Bedrijfspresentaties
  • Event entertainment
  • Entertainment tijdens diner/ diner met live muziek

Kijk hier voor onze prijzen!

Waarom Saxperience?

Waarom Saxperience is de vraag. Nou, laten we hier duidelijk in zijn: er zijn eindeloos veel redenen te geven waarom Saxperience op uw event zou moeten staan! De perfecte sfeer, de extra beleving die u uw gasten biedt, een geweldige saxofonist die overal op mee speelt, professioneel geluidsysteem, met zorg samengestelde muziek, optionele ervaren top DJ om er een echt dansfeest van te maken en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Laten we de meest in het oog springende voordelen even op een rijtje zetten:

 1. Live top saxofonisten & ervaren DJ’s
 2. Al vanaf €499,- een compleet live entertainment pakket
 3. Entertainment op maat, u bepaalt!
 4. Mobiel, flexibel en betaalbaar
 5. Uitsluitend professionele apparatuur

Mocht u nog niet overtuigd zijn dat Saxperience op uw feest de ideale toevoeging is, neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen wij de laatste twijfels voor u wegnemen. Kijk op onze contact pagina hoe u ons het beste kunt bereiken!

Boek nu ook Saxperience voor uw event! Gebruik hiervoor de DIRECT BOEKEN knop hierboven of klik op deze link. Saxperience is een concept van saxofonist Rens van der Burg, beter bekend als Saxisme.